UW ADMINISTRATIE EN UW BELASTING

Op het moment dat u met belastingaangifte aan de slag moet, staan onze belastingadviseurs voor u klaar. Inkomsten en aftrekposten vragen de nodige aandacht. De belastingdienst wijzigt nogal eens de regeltjes, dus het is belangrijk om daar goed van op de hoogte te zijn. Daarom worden de belastingadviseurs jaarlijks bijgespijkerd zodat ze u goed kunnen helpen.
Email naar: belastingadviezen@basboz.nl of kijk voor telefonisch contact op de Gele Kaart

BELASTINGAANGIFTE 2021

VOOR UW BELASTINGAANGIFTE OVER 2021 VINDT U HIER ENKELE DOCUMENTEN DIE NUTTIGE INFORMATIE BEVATTEN.
U kunt ze downloaden door op de betreffende link te klikken

Hoe deze documenten te gebruiken?

Belastingaangifte 2021 Def bevat een aantal tips en truuks om uw aangifte te controleren en zo nodig aan te vullen. Het verstandig dit voorafgaand aan het doen van de aangifte door te nemen.

Zorgtoeslag etc 2022 en 2021 bevat een aantal tips met betrekking tot de zorg- en huurtoeslag. Je kunt globaal bekijken aan welke eisen je moet voldoen om hiervoor in aanmerking te komen en waar je exact kunt vinden waar je recht op hebt. Ook wordt ingegaan op bijdragen die aan het CAK betaald moeten worden voor WMO-hulp of verpleeghuiszorg.

Over de Box 3 heffing is momenteel veel te doen. Het is echter alleen van belang als je een box 3 heffing betaald hebt of moet betalen. De grens ligt momenteel (2022) op een vermogen van € 50.000,- (€ 100.000,- voor een echtpaar). Voor 2021 ligt de grens op ruim € 30.000,- en ruim (€ 60.000,-).

U kunt ook een voorbeeld bezwaarschrift box 3 heffing downloaden

-