BAS, DE BERGSE ACTIEVE SENIOREN

BAS richt zich op de actieve senior vanaf 50 jaar en stelt ontmoeten en belangenbehartiging centraal.
BAS heeft in en rond Bergen op Zoom meer dan 1600 leden en biedt dankzij de inzet van 150 vrijwilligers een breed scala van mogelijkheden en activiteiten waarbij u zich gedurende het hele jaar kunt aansluiten. Dat gaat van een uitgebreid cursusprogramma tot fietsen en wandelen of gezellige uitjes. U ontmoet andere leden, doet samen aan ontspanning en bewegen en u kunt terecht voor individuele ondersteuning. Op deze site vindt u daarover alle informatie
Als u lid bent van BAS, dan bent u automatisch ook lid van KBO Brabant, een grote organisatie die met 125000 leden een serieuze gesprekspartner is voor  allerlei partijen, waaronder de overheid. Zo worden de belangen van senioren lokaal en landelijk zo goed mogelijk behartigd. KBO Brabant levert de lokale verenigingen professionele juridische en organisatorische ondersteuning.
Als BAS lid krijg je elke maand het clubmagazine BAS NU in de bus. Boordevol nieuws over alle clubactiviteiten, met verslagen en met nuttige informatie. Elk jaar speciale uitgaven voor het cursusprogramma, de zomerschool, het reisprogramma en het theaterseizoen. BAS NU zit al in de negende jaargang!
Klik HIER om BAS NU te bekijken
-