DE BAS THEATERCOMMISSIE

 
De theatercommissie heeft als doelstelling theatervoorstellingen aan te bieden aan haar leden, met name voor leden die anders alleen naar het theater zouden gaan.

Samen met schouwburg de Maagd maken wij jaarlijks een selectie uit het reguliere programma van de Maagd en maken wij prijsafspraken over de aan te bieden voorstellingen. Meestal krijgen wij een korting op de reguliere prijs.
De theatercommissie is een samenwerking van BAS, WijZijn en CKB.

In de uitgave van BAS NU van augustus staat het aanbod voor het komende seizoen en maandelijks komt in de BAS NU een aankondiging te staan van de komende voorstellingen in de volgende maand.
Er is een inschrijfformulier bij en de wijze van bestellen van kaartjes. De bestelde kaartjes worden op de avond van de voorstelling uitgedeeld door een vrijwilliger van de theatercommissie.

Wij kondigen ook de producties aan van Bergse gezelschappen (b.v. concertkoor, B.O.V., Phoenix, Gezellentoneel enz.). Daarnaast is er een samenwerking met Podium Kloosterhof, waarvan  maandelijks een productie wordt vermeld.
-
CORONA UPDATE

Helaas is het dit jaar niet mogelijk om kaartjes te bestellen via Bas of WijZijn. Vanwege de maatregelingen rondom het corona virus kan theater de Maagd ons geen korting geven en zijn er ook maar een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Hopelijk zal dat volgende jaar weer mogelijk zijn.

Het is evenmin mogelijk om u het theaterprogramma 2020-2021 vanaf 1 januari 2021 aan te bieden. Dagelijks zijn er  wijzigingen of afgelastingen van het programma. Als u naar de website gaat van stadsschouwburg de Maagd ziet u het programma, dat geheel bijgewerkt en corona-proof in de verkoop staat.

U kunt uw toegangskaartje zelf bestellen. Je koopt je kaartjes via de website (www.demaagd.nl) alleen voor jouw huishouden, want een boeking is altijd voor mensen naast elkaar. Bij de volgende boeking wordt automatisch twee stoelen overgeslagen en de rij voor (en achter) je blijft onbezet.

Wij hopen toch op andere tijden. Wij houden u op de hoogte in de BAS NU.