BERICHT VAN DE REISCOMMISSIE
DE REIS VAN 28 OKTOBER GAAT NIET DOOR!

Hoe is het u vergaan deze zomer? Wij hopen dat u, ondanks Covid-19, toch nog heeft kunnen genieten van de vakantieperiode, thuis, in eigen land of elders in Europa.
Wij durven het echter nog niet aan: 60 vrolijke, actieve senioren in een bus, voorzien van mondkapjes en liters gel om te ontsmetten waar en wanneer nodig, roept bij ons nog niet het beeld op van een zorgeloze dagtocht. Ook afstand houden tijdens boottocht, lunch en diner is wellicht lastiger dan gedacht.

Helaas is daarom ook de reis van 28 oktober voorlopig van de agenda gehaald.
Spijtig, maar ook hier is uitstel beslist geen afstel, een nieuwe datum rond dezelfde tijd in 2021 is al gereserveerd want de unieke zandverhalen in Elburg willen wij u zeker niet onthouden. Ook de afgelaste reizen ‘Terug naar Grootmoeders tijd’ en ‘Nationaal Militair Museum (NMM) staan al op de agenda voor 2021, eveneens in dezelfde periode als dit jaar. In ieder geval drie dagtochten die u niet wilt missen! Ook wij kunnen niet wachten om weer met u op stap te gaan en vertrouwen voorlopig op vaccinatie en/of het tijdig indammen van Corona.

Voor nu, blijf gezond en graag tot ziens,
Marja, Liane, Rita, Ine en Wilma (reiscommissie)
-